Kahve falında tüysüz hayvan görmek

Kahve falında tüysüz hayvan görmek kapanan kapıların açılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, çok eğleneceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, karamsar olacağına işaret eder.

Kahve falında tüysüz hayvan gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında tüylü hayvan görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan tüyü görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü hayvan görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tüylü hayvan görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz hayvan görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Kahve falında tüysüz horoz görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok tüylü kedi görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top