Kahve falında türbeye çağrılmak

Kahve falında türbeye çağrılmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeye çağrılmak gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında türbeye çağrılmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurana çağrılmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında nişana çağrılmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kabeye çağrılmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabah namazına çağrılmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne diye çağrılmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tarafından çağrıldığını görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında mevlüte çağrılmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, özel hayatında mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top