Kahve falında türbeye basmak

Kahve falında türbeye basmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kazancının iki kat artacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye basmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Kahve falında türbeye basmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına inanılır.

Kahve falında türbenin dirildiğini görmek işlerindeki karın artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde türbe görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cami içinde türbe görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında türbeden su içmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil türbe görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbeye fatiha okumak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işinden ekmeğinden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top