Kahve falında türbenin içinde olmak

Kahve falında türbenin içinde olmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kafasının boşalacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında türbenin içinde olmak gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Kahve falında caminin içinde türbe görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında türbenin içinde olmak kötü günlerinden kurtulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde türbe görmek işlerinde çok başarılı olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde türbe görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında cami içinde türbe görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında türbenin canlandığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami ve türbe görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine tabir olunur.

Kahve falında türbe cami görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top