Kahve falında türbe kapısı görmek

Kahve falında türbe kapısı görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hem itibar edineceğine inanılır.

Kahve falında türbe kapısı gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında türbe kapısı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında hacı bayram türbesini görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında türbeye gitmek istemek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe temizlemek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında türbeleri gezmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret eder.

Kahve falında türbede fatiha okumak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında türbeyi süpürmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalettir.

Kahve falında caminin içinde türbe görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top