Kahve falında trabzon ekmeği görmek

Kahve falında trabzon ekmeği görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntılarını aşacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trabzon ekmeği gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında trabzon ekmeği görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trabzon seti görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trabzon hurması yediğini görmek çıkmaza gireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trabzon hurması toplamak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trabzon hurması görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trabzon bileziği görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Kahve falında trabzon hurması ağacı görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında trabzonda olmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top