Kahve falında tozlu yorgan görmek

Kahve falında tozlu yorgan görmek sorunlarının günden güne artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu yorgan gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Kahve falında tozlu yorgan görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu bir yer görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet eder.

Kahve falında birisine toz şeker vermek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Kahve falında tozları temizlemek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında toz boya görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında toz silkelemek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işarettir.

Kahve falında evi tozlu görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında tozlu dolap görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top