Kahve falında tozlu yerler görmek

Kahve falında tozlu yerler görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hayatının daha kolay olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, Tövbe Edeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında tozlu yerler gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Kahve falında tozlu yer görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu bir yer görmek zor durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerlerde toz görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında tozlu yerler görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerleri tozlu görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top