Kahve falında tozlu araba görmek

Kahve falında tozlu araba görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu araba gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Kahve falında tozlu araba görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında toz yutmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında toz kına almak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz toprak görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana tozu görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında toz pembe giymek kalp kırıklığı yaşanacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu cam görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında tozlu pantolon görmek işlerini tek başına yöneteceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top