Kahve falında tosun kovaladığını görmek

Kahve falında tosun kovaladığını görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tosun kovaladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında tosun kovaladığını görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tosun kovalamak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tosunun kovaladığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında besili tosun görmek içine kapanacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tosun almak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu tosun görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tosun kesmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz tosun görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top