Kahve falında toprakla oynamak

Kahve falında toprakla oynamak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, birçok engelin aşılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprakla oynamak gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında toprakla oynamak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında toprak oynamak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kediyle oynamak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kahvede oyun oynamak büyük bir ortaklığa girileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet eder.

Kahve falında kibritle oynamak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süs köpeğiyle oynamak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top