Kahve falında toprak üzerinde kaymak

Kahve falında toprak üzerinde kaymak dönülmez yollara gireceğine, çözüm yolları bulamayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak üzerinde kaymak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Kahve falında topraktan kaymak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın kaydığını görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Kahve falında toprakta kaymak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında toprak üzerinde kaymak falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında toprak üstünde kaymak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan altınlarını bulmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kaybolan küpeyi bulmak makbul olan mallar edineceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında arabasını kaybettiğini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top