Kahve falında toprak tencere almak

Kahve falında toprak tencere almak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak tencere almak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Kahve falında toprak tencere almak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprak tencere görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Kahve falında yanık tencere görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Kahve falında boş tencereler görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede nohut görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tencerede yağ görmek hak yoluna döneceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek problemleri teker teker çözeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tencere görmek hayırlı kararlar alacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top