Kahve falında toprak merdiven görmek

Kahve falında toprak merdiven görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, daha zengin hale geleceğine, markasını duyuracağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak merdiven gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında toprak merdiven görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan merdiven görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak merdivenden inmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek mutluluğunun zedeleneceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında tahta merdivenden inmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden cıkamamak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sevgi göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top