Kahve falında topal insan görmek

Kahve falında topal insan görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topal insan gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında topal insan görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında topal koyun görmek planların aksayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini topal görmek insanlar arasında yüceleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini topal görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topal adam görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında topal eşek görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birini topal görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu topal görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top