Kahve falında tırnak tükürmek

Kahve falında tırnak tükürmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak tükürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Kahve falında tırnak tükürmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa tükürmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hatalarını fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında kan kusmak kan tükürmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında yemeğin içine tükürmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş tükürmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratına tükürmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne tükürmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top