Kahve falında tezavüze uğramak

Kahve falında tezavüze uğramak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, konforunun yerinde olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tezavüze uğramak gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında tezavüze uğramak hayatının afiyette geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tez yazmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kısmetli kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tezahurat görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tez görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tez hazırlamak makbul olan mallara kavuşacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin tacizine uğramak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işkenceye uğradığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplanın saldırısına uğramak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top