Kahve falında teyzeye kızmak

Kahve falında teyzeye kızmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzeye kızmak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında teyzeye kızmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzeyle küsmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında teyze kızıyla öpüşmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı teyze görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyze ve kuzen görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyzeyle kavga etmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında teyzenin ölüm haberini almak işlerin yoluna gideceğine, küslükleri bitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top