Kahve falında teyzeden para almak

Kahve falında teyzeden para almak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, manevi olarak da yıpranacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, gerekirse özür dileneceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında teyzeden para almak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı arttırmanız gerekiyor.

Kahve falında yaşlı teyzeye para vermek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzeden para almak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı teyzeden para almak kişinin içinin daralacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Kahve falında teyzeden hediye almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzenin eşini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalettir.

Kahve falında teyze görmek anne babanın birbirine düşeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında teyzeyle kavga etmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında teyzenin öldüğünü görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top