Kahve falında terkedilmiş evler görmek

Kahve falında terkedilmiş evler görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında terkedilmiş evler gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında annenin evi terk ettiğini görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terkedilmiş ev görmek hem de zengin biri olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski terk edilmiş ev görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, planların sarkacağına delalettir.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evi terk ettiğini görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev terketmek malının da hiç olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında terkedilmiş evler görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evi terketmek erken evlilik yapacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top