Kahve falında tercih yapmak

Kahve falında tercih yapmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına inanılır.

Kahve falında tercih yapmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında üniversite tercihi yapmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Kahve falında sınav tercihi yapmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kpss tercihi yapmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında tercih yapmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tercih görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sehiv secdesi yapmak zorlukların geride kalacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında eve sıva yapmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalettir.

Kahve falında aşk yapmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top