Kahve falında tepside pirinç görmek

Kahve falında tepside pirinç görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside pirinç gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında tepside pirinç görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi pirinç görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi balık görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside elma görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulur.

Kahve falında tepside bal görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi yemek görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top