Kahve falında tepsi düşürmek

Kahve falında tepsi düşürmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, canının ve malının garantide olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tepsi düşürmek gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tepsi düşürmek musibetlerle karşılaşmayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi temizlemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yarınlarına inanacağına alamet eder.

Kahve falında tepside yumurta görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside domates görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dolu tepsi görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında tepsi hediye etmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük tepsisi görmek oğlu evli ise boşanacağına, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top