Kahve falında tepelerde kar görmek

Kahve falında tepelerde kar görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, isteklerine kavuşacağına, ömrünün uzun olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepelerde kar gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında kar tepesi görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek tepede kar görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında karlı tepeden kaymak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek kişinin her türlü zenginliğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top