Kahve falında tencerede balık görmek

Kahve falında tencerede balık görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük işlere girileceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede balık gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize ağırlık vereceğiniz süreçtesiniz.

Kahve falında tencerede balık görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık tencere görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet eder.

Kahve falında tencereden yemek yemek ticaretinin hızlanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede pilav görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde süt görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında delik tencere görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski tencere görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere çorba görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top