Kahve falında tencere temizlemek

Kahve falında tencere temizlemek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında tencere temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi veya yaratıcı fikir ihtiyacınızı arkadaşlarınızla paylaşmanız durumunda uygulanabilirliği söz konusu olabilir.

Kahve falında tencere temizlemek hep dinç ve genç kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında tencerenin dibi tutmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hayalkırıklığı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Kahve falında tava tencere görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık tencere görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede patates görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yanık tencere görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında tencere kazan görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top