Kahve falında ten rengi ince çorap giymek

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hak yolunu bulacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet eder.

Kahve falında ten rengi çorap giymek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ten rengi külotlu çorap görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ten rengi çorap görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalet eder.

Kahve falında siyah ten çorap giymek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ten rengi sütyen görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ten çorap görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, önemli sorumluluklar alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top