Kahve falında temizlik silmek

Kahve falında temizlik silmek sağlık problemleri içinde olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, düşmanına galip geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temizlik silmek gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet eder.

Kahve falında temizlik silmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında pencere camı silmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında duvar sildiğini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabi silmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz duvar silmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top