Kahve falında babanın öldügünü görmek

Kahve falında babanın öldügünü görmek maddi sorunlarının artacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, engel tanımayan biri olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın öldügünü gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında babanı öldü görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında baba öldürmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın trafik kazasında öldüğünü görmek sürekli bağırıp çağıracağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı öldürmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında babasının yanarak öldüğünü görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında babayı öldü görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın öldügünü görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top