Kahve falında telefon oynamak

Kahve falında telefon oynamak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kazancın sürekli artacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında telefon oynamak gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında telefonda oyun oynamak insanlara yardım edeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon oynamak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla oyun oynamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla oynamak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kendi nişanında oynamak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında burun oynamak başarılarının azalacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayda çıra oynamak çok güzel günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top