Kahve falında tekrar nişanlandığını görmek

Kahve falında tekrar nişanlandığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tekrar nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, eşlerin boşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aynı kişiyle tekrar nişanlanmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar nişanlandığını görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında evliyken tekrar nişanlanmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tekrar nişanlanmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar gelin olduğunu görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında evi yıkıp tekrar yapmak kalbini tekrar hayata açacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin ölüp tekrar dirildiğini görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top