Kahve falında tekneyle kaçmak

Kahve falında tekneyle kaçmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle kaçmak gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Kahve falında tekneyle kaçmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teknede uçmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde tekneyle gezmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında tekneyle balık tutmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında tekneye binip gitmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında tekneyle gezmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında teknede düğün görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Kahve falında teknede oturmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top