Kahve falında tavuk sesi duymak

Kahve falında tavuk sesi duymak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk sesi duymak gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Kahve falında tavuk sesi duymak para pul sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına yorulur.

Kahve falında babasının sesini duymak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu sesi duymak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para sesi duymak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret eder.

Kahve falında keçi sesi duymak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında osuruk sesi duymak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlama sesleri duymak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kurbağa sesi duymak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top