Kahve falında tavuk balık görmek

Kahve falında tavuk balık görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, barış için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk balık gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Kahve falında tavuk balığı görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk balık görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında hasta tavuk kesmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalettir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında haşlama tavuk görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk yemeği görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top