Kahve falında tatlı yapıldığını görmek

Kahve falında tatlı yapıldığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, çok kötü günler geçireceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Kahve falında tatlı yapıp dağıtmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yapıldığını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında söz yapıldığını görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyü yapıldığını anlamak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yapıldığını görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında test yapıp hamile olduğunu görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında tam yapılmamış ev görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top