Kahve falında taş dökmek

Kahve falında taş dökmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında taş dökmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında böbrek taşı dökmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş dökmek küslükleri bitireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında turşu suyu dökmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden su dökmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya yemek dökmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne su dökmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top