Kahve falında tartışmak kavga etmek

Kahve falında tartışmak kavga etmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, refaha erileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tartışmak kavga etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tartışmak kavga etmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga tartışmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kavga etmek tartışmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bağırmak tartışmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top