Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında tohum ektiğini görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekilen tarla görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ekilecek tarla görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, üzüleceğine ve kırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top