Kahve falında babadan hediye almak

Kahve falında babadan hediye almak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında babadan hediye almak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında babadan hediye almak mutluluk ve huzur bulacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında babaya hediye almak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babadan hediye almak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya hediye vermek her attığı adımı paraya çevireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan hediye almak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, fikirlerinin çatışacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasından hediye almak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Kahve falında noel babadan hediye almak hastalıklarından kurtulacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet eder.

Kahve falında babamdan hediye almak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top