Kahve falında tanımadığınız birinin öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığınız birinin öldüğünü görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sayılacağına ve sevileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığınız birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öldürmek kısmetlerini de göremeyeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığınız birinin öldüğünü görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığını öldürmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı adam öldürmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanların öldüğünü görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin öldüğünü görmek gülüp eğleneceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top