Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak

Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, çok iyi şeylere, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla konuşmak borçların kapanacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle konuşmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top