Kahve falında tanımadığın biriyle yatmak

Kahve falında tanımadığın biriyle yatmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle yatmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle yatmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak ekmeğinin bereketleneceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle yatmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, emeklerinin heba olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top