Kahve falında tanımadığın bir erkek görmek

Kahve falında tanımadığın bir erkek görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, geçim kaygısı duymayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin koluna girmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, malın bereketinin artmasına delalet eder.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle öpüşmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı genç bir erkek görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top