Kahve falında tanımadığım bir erkekle öpüşmek

Kahve falında tanımadığım bir erkekle öpüşmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlendiğini görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak eğlenceli günlere kavuşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekten hoşlanmak yeni bir hayat kuracağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle evleneceğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği sevmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın erkekle tokalaşmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top