Kahve falında tanımadığı insanlarla yemek yemek

Kahve falında tanımadığı insanlarla yemek yemek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ticaretinin büyüyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanlarla yemek yemek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla yemek yemek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı insanlarla yemek yemek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığımız insanları görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadık insanlar görmek elinin sıkışacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın insanlar görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı insanla kavga etmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanları görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top