Kahve falında tanımadığı insanı görmek

Kahve falında tanımadığı insanı görmek herkesin takdirinin toplanacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı insanı gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Kahve falında tanımadığı insanlar görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı insanlarla kavga etmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın insanlarla konuşmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı insanlarla yemek yemek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı insanları görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top