Kahve falında tanımadığı bir erkek görmek

Kahve falında tanımadığı bir erkek görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkek görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yeni hobiler edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadık erkekler görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı erkekle konuşmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin öldüğünü görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle yatmak işyerini kapatacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top