Kahve falında tanıdık birinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin doğum yaptığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında tanıdık birinin doğum yaptığını görmek bazı adımlar atacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında eltisinin doğum yaptığını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir türlü doğum yapamamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin doğum gününü görmek borçlanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında atın doğum yaptığını görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında başkasını doğum yaptığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında sezeryan doğum yaptığını görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top