Kahve falında tanıdığı birine aşık olmak

Kahve falında tanıdığı birine aşık olmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlarla ayrı düşeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birine aşık olmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, borçların gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birine aşık olmak çıkar için insanlara zulmetmeye, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığına aşık olmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe aşık olmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık bir adam görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarılmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadına aşık olmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top