Kahve falında takim diktirmek

Kahve falında takim diktirmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında takim diktirmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir şansı kullanabilirsiniz.

Kahve falında takim diktirmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takim elbiseli insanlar görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında takim elbise satmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında takim yildiz görmek önündeki engelleri aşamayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında takim elbiseler görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan inmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top